Design dit eget arbejdsliv.

Som vikar på Temply bestemmer du helt selv. Opret en profil på 3 minutter, vælg blandt jobs fra over 100 forskellige virksomheder, og ansøg netop de jobs, som passer ind i din kalender.

Bliv vikar Se video Se video
Become worker illustration Become worker illustration mobile@2x

Sådan virker det

How it works worker 1

Vælg blandt jobs

Hos Temply finder du jobs i mere end 40 forskellige brancher. Du kan søge så mange jobs, du vil, og du får besked med det samme, når der er et match.

How it works worker 2

Opbyg din profil

Når du har udført dit arbejde, kan arbejdsgiveren bedømme din indsats og tilføje dig til virksomhedens favoritliste. En god bedømmelse styrker din profil, og du vil få adgang til endnu flere jobs.

How it works worker 3

Modtag betaling

Vi sørger for, at du får din løn og dine feriepenge. Vi sørger også for, at der er styr på skattekort og fradrag.

Jobs udført
Vikarer
Virksomheder
Timers arbejdsglæde

Hvad siger vores vikarer?

Jeg får lov til at løfte tunge ting sammen med hyggelige mennesker og får en god løn. Jeg fik det første job jeg søgte på Temply og har været i gang lige siden.

Christian Skovlund
Vikar
Pexels artem podrez 5025641

Hos Temply er man ikke en daglejer eller et nummer. Man bliver talt med og behandlet som en person. Temply har mine varmeste anbefalinger.

Pia Møller
Vikar
Sectionbg 2x

Jeg har arbejdet en del gange som tjener hos Temply. Jeg har været tjener på fuldtid før, men nu studerer jeg på deltid, så det er perfekt at jeg selv kan vælge hvornår jeg vil arbejde. Det er super nemt at finde og ansøge jobs gennem deres app.

Rico Madsen
Vikar
Photo 1512485800893 b08ec1ea59b1

Download vores app

Vi er i fuld gang med at digitalisere en analog og traditionel vikarbranche. Temply samler alt i én app og giver kontrollen direkte til vikarer og arbejdsgivere. Hent den til iOS og Android.

Download app ios Download app android
Phones

Er du klar til at finde dit næste job?