En digital platform for vikarer og arbejdsgivere.

Temply er din løsning, når du har brug for de bedste vikarer. Vi bruger teknologi til at skabe meningsfulde relationer og god arbejdslyst. Du har kontrollen over hvem du vælger til netop dit job mens vi tager os af papirarbejdet og sikrer ordentlige vilkår. Nemt, enkelt og digitalt!

Book demo Se video Se video
Main illustration

3 gode grunde til at bruge Temply

Reason 1

100% transparent & ingen binding

Du bestemmer selv med Temply. Du vælger, hvem du vil hyre til netop dit job. Når du skal vælge en vikar, kan du gøre det ud fra vikarens kompetencer, CV og ratings fra andre arbejdsgivere på Templys platform.

Reason 2

Service hele vejen

Med Temply har du adgang til mere end 10.000 vikarer. Du kan nemt oprette jobopslag og booke vikarer - også når du er på farten. Men selvom teknologi er fantastisk, vil der altid være brug for mennesker. Derfor kan du ringe til os alle hverdage fra kl. 06.00-17.00.

Reason 3

Vi klarer papirarbejdet

Hos Temply sørger vi for, at der er styr på alt, hvad der hedder kontrakter, løn, timeregistrering og overenskomster. På den måde har du mulighed for at fokusere på det, der er vigtigst for dig og din virksomhed.

nemt virker Temply

How to step 1

Opret profil

Det tager ca. 3 minutter at oprette en profil. Du kan bruge både desktop og mobil, hjemmeside og app.

How to step 2

Opret job

Angiv relevant information om jobbet (titel, løn, timer osv.). Som medlem af Dansk Industri sørger vi for, at alle regler overholdes.

How to step 3

Send jobbet ud

Jobbet bliver sendt ud til at relevante vikarer. Vores arbejdsstyrke består af mere end 10.000 motiverede vikarer.

How to step 4

Vælg selv vikar

Du vælger selv dine vikarer baseret på deres profil samt anmeldelser fra tidligere jobs hos Temply.

How to step 5

Færdig!

Vi tager os af kontrakter, løn, timeregistrering og overenskomster, så du kan fokusere på det vigtigste.

Du er i godt selskab

Vi samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder og hjælper dem med at finde kvalificerede vikarer til alt slags arbejde.

Maersk
Kk
Carlsberg
Novozymes
Gls
Dansk%20industri
Kobenhavn
Imerco
Borsen
Firstmover
Compass

Hvad siger vores kunder?

Vi havde akut brug for hjælp på vores lager. Kort efter at vi havde oprettet en profil på Temply, havde vi fundet de fornødne hænder vi skulle bruge. En dejlig og nem process, som vi helt sikkert vil bruge fremadrettet!

Mathias
Co-founder
Download

For en IT-begynder som mig er Temply nemt, hurtigt og betjeningsvenligt at arbejde med. Det er fair, fordi både arbejdsgiver og vikar bedømmer hinanden. Og så er jeg glad for muligheden for direkte kommunikation mellem de to parter.

Claus
Driftschef, Kokkenes Køkken
Claus udengaard pa  skovsgaard gods 2020   003

Temply er virkelig nemt for os at bruge. Når man slår et job op kan man se ansøgere, og deres tidligere vurderinger, det er et kæmpe plus! Der er også altid en super god service når man ringer til Temply.

Louise
Køkkenchef, Welltec
Pexels timur saglambilek 66639

Vi har gjort brug af Temply over en årrække, hvor vi har brugt platformen on-off, og vi har været yderst glade. Når vi booker en vikar, er der ikke noget at sætte en finger på. Vi har aldrig prøvet at sende en vikar tilbage, som vi har prøvet med andre vikarbureauer.

Lasse
Pakkerichef, Skandinavisk Logistik
Lageroperatoer

Vi stod akut og manglede rengøringshjælp og opvaskere. Vi blev anbefalet Temply, og efter en kort snak hjalp Temply aktivt med at oprette en profil til os og indenfor kort tid bookede vi de ekstra hænder vi havde brug for via platformen. Jeg kan varmt anbefale Temply til alle der mangler ekstra hænder!

Jeppe
Driftschef, Food Studio
Sk rmbillede 2021 05 03 kl. 11.57.42

For mig har Temply været en helt igennem suveræn samarbejdspartner og jeg blev overrasket over hvor hurtigt de var i stand til at imødekomme mit behov. På kort tid fandt vi de folk vi havde brug for. Jeg fik hjælp til at komme i gang på platformen, og de holdt kontakt til mig i hele processen. Jeg har ikke fundet billigere løsning på markedet – men det belaster ikke medarbejderne, som stadig får overenskomstmæssig løn og forhold. Jeg anbefaler temply i mit netværk – både professionelt og privat!

Louise
Drifts- og Administrationschef
Jespers torvek kken cover

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Temply, det passer helt perfekt til os at de kan hjælpe med ekstra hænder på de travle dage. Der er altid en medarbejder parat til at hjælpe os, altid høj service. Det er virkelig nemt at booke i deres system, og aftaler bliver altid overholdt.

Sonni
Driftschef, First Mover Group
Movers
Virksomheder
Jobs udført
Vikarer
Dækningsprocent
Book demo

Download vores app

Vi er i fuld gang med at digitalisere en analog og traditionel vikarbranche. Temply samler alt i én app og giver kontrollen direkte til vikarer og arbejdsgivere. Hent den til iOS og Android.

Download app ios Download app android
Phones

Vil du have direkte adgang til de bedste vikarer?